Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Klarhed uden genskin - skærme med haze fra Sony

Hvis sollyset generer skærmen i lokalet, kan en skærm med haze-overflade være en god mulighed, og Sony har nogle af de allerbedste skærme indenfor dette område.

Afsnit i artiklen

Hos AV CENTER forhandler vi skærme fra Sony Professional, som kombinerer høj billedkvalitet med avanceret Haze-teknologi. Haze-teknologien reducerer effektivt genskin uden at gå på kompromis med farvegengivelsen eller kontrasten, hvilket giver en overlegen visuel oplevelse selv i lysstærke omgivelser.

Med haze-overfladen sikrer skærmen fra Sony flotte farver og et reduceret genskin.
1 af 6

Hvad er Haze-teknologi, og hvorfor er det en fordel?

Haze henviser til en behandling af skærmens overflade, der reducerer mængden af reflekteret lys. Dette gør Sony’s professionelle skærme perfekte til miljøer med meget omgivende lys, såsom mødelokaler, udstillinger og offentlige rum. Men hvad der adskiller Sony fra andre producenter med lignende teknologi, er evnen til at bevare skærmens fulde farve og kontrast – selv med Haze. Hvor mange andre skærme med lignende teknologi kan virke grålige eller miste farveintensitet, opretholder Sony-skærmene deres naturlige farvedybde og levende kontrast takketvære Sony’s ”Deep Black None Glare” teknologi.

Unikke fordele ved Sony's Haze-teknologi:

  • Reduceret genskin uden kompromis: Gør det muligt at se skærmen tydeligt i skarpt lys, samtidig med at skærmens farver forbliver dybe og klare.
  • Fuld farve med fuld kontrast: Sony skærme bevarer billedets kvalitet med maksimal farvegengivelse og kontrast, uanset lysforholdene i rummet.
  • Forbedret betragtningsvinkel: Modsat mange andre skærme med Haze, der kan opleves som grålige ved større betragtningsvinkler, leverer Sony skærme en bred betragtningsvinkel med samme skarphed og farvekvalitet fra alle vinkler.
  • Optimal synskomfort: Med mindre genskin og bedre farvebevarelse bliver det langt mere komfortabelt at kigge på skærmen i længere tid, uanset om det er til møder eller præsentationer.
1 af 6

Sony Professional skærme – Innovativ teknologi og kompromisløs kvalitet

Sony's professionelle skærme kombinerer det bedste fra moderne teknologi med et slankt og stilfuldt design. Med funktioner som 4K-opløsning og enestående tilslutningsmuligheder får du en skærm, der er klar til at imødekomme både nutidens og fremtidens behov. Uanset om skærmen bruges til digital signage, præsentationer eller interaktive løsninger, kan du stole på Sony’s pålidelige teknologi og deres enestående billedkvalitet.

Har du brug for vejledning om, hvilken Sony skærm der bedst opfylder dine krav? Kontant dit lokale AV CENTER for et uforpligtende inspirationsbesøg i et af vores 5 showrooms.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat