Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Ny videobar fra Logitech - MeetUp 2

Med Logitech MeetUp 2 løfter Logitech igen niveauet på deres videobarer med forbedret hardware og software, til afviklingen af dine videomøder.

Afsnit i artiklen

Logitech udvider MeetUp produktfamilien med Logitech Meetup 2, der er en opgradering af af den populære Logitech MeetUp. Logitech MeetUp 2 sætter barren endnu højere med forbedret AI teknologi og øget brugervenlighed, som giver dig en endnu mere effektiv og problemfri mødeoplevelse.

Logitech MeetUp 2 er specialdesignet til mindre mødelokaler og huddle rooms, hvilket gør det nemt at installere og bruge uden behov for komplekse opsætninger eller ekstra udstyr.

Logitech MeetUp 2 er særligt velegnet i de mindre mødelokaler.
1 af 6

Forbedret kamera

Med den nye AI-drevne autoframing kan MeetUp 2 selv justere billedet og fokusere på talere, hvilket eliminerer behovet for manuel styring og sikrer, at alle deltagere er synlige og engagerede. Det gør møder mere dynamiske og fokuserede.

Den opgraderede billedsensor sikrer skarpere og mere livagtige videobilleder, så dine møder føles mere naturlige og professionelle. Selv under dårlige lysforhold leverer MeetUp 2 enestående billedkvalitet.

Det forbedrede kamera udmærker sig bl.a. ved også at levere godt billede under udfordrende lysforhold.
1 af 6

Med det udvidede synsfelt på 120° kan hele rummet fanges uden at skulle justere kameraet, hvilket giver alle deltagere i rummet mulighed for at være med – også dem, der sidder tæt på kameraet.

Klar, skarp lyd uanset placering

Med det forbedrede RightSound2 lydsystem fanger mikrofonerne nu stemmer klart, selv fra længere afstande, mens højtalerne leverer kraftfuld og ren lyd. Du slipper for forvrængninger, så alle deltagere kan høres klart og tydeligt.

Integration med de førende platforme

Logitech MeetUp 2 er kompatibel med de mest anvendte videokonferencesystemer som Microsoft Teams, Zoom og Google Meet. Med plug-and-play-funktionalitet kan du komme hurtigt i gang uden behov for teknisk assistance.

Kompatibilitet med Microsoft Teams, Google Meet og Zoom sikrer dig problemfri afvikling af dine videomøder.
1 af 6

Mere effektivt samarbejde på tværs af lokationer

Med den forbedrede videokvalitet og automatiserede funktioner kan dit team opleve en langt mere effektiv og gnidningsfri kommunikation – uanset om de sidder sammen i mødelokalet eller deltager eksternt. Dette sparer tid og sikrer bedre samarbejde på tværs af lokationer.

Logitech MeetUp 2 er designet til at gøre det nemmere at afholde professionelle videomøder. Med den kombination af avanceret teknologi og brugervenlige funktioner får du en løsning, der gør det lettere at fokusere på det, der virkelig betyder noget: effektivt samarbejde og klare beslutninger.

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat