Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Transparente OLED-skærme fra LG

Gør dit lokale, produktudstilling eller display levende med transparente OLED-skærme og skab forbløffende visuelle oplevelser.

Afsnit i artiklen

Oplev en ny dimension af teknologi med LG's transparente OLED-skærme. Skab forbløffende visuelle oplevelser og lad dine besøgende fordybe sig i en verden af innovation og æstetik. Hos AV CENTER er vi stolte af at præsentere LG's avancerede LED-skærme, der giver dig mulighed for at skabe unikke og imponerende visuelle løsninger.

Med den transparente OLED med touch-funktionalitet, giver du en unik oplevelse og skaber en tættere kontakt mellem det fysiske og skærmen.
1 af 6

Gennemsigtig Elegance

Med LG's transparente OLED-skærme får du ikke kun et skarpt billede, men også en enestående gennemsigtighed, der giver dig mulighed for at integrere skærmen i ethvert miljø. Lad lyset skinne igennem og skab en unik atmosfære, der fanger opmærksomheden og efterlader et varigt indtryk.

Vis dine produkter i et levende univers

Eksklusive produkter som ure, smykker, tasker eller sko kan præsenteres på en helt ny og levende måde. Placer produktet bag den transparente OLED-skærm og inddrag grafik og visuelle elementer i præsentationen af produktet. Dine kunder vil stå tilbage med en uforglemmelig oplevelse, de sent vil glemme.

LG demonstrede nogle af de mange muligheder med transparent OLED på den store AV- og elektronikmesse ISE i Barcelona, hvor vi besøgte deres stand. Se den korte video og få selv en fornemmelse af mulighederne.

Inkluder touch funktionalitet og gør oplevelsen endnu mere spektakulær

Forstil dig et eksklusivt ur stående bag den transparente OLED-skærm, når du klikker på skærmen, vises urets specifikationer og ønskes der hjælp, kan man via et tryk på en knap tilkalde en ansat.

Avanceret Teknologi

LG's transparente OLED-skærme er designet til at imponere med deres avancerede teknologi. Med en kombination af høj billedkvalitet, slankt design og brugervenlige funktioner får du en fuldt ud integreret løsning, der opfylder dine behov og overgår dine forventninger.

Et visuelt eksempel fra LG fra en modeforretning.
1 af 6

Tekniske Specifikationer

  • Billedkvalitet: FHD opløsning for skarpe detaljer og levende farver
  • Gennemsigtighed: Op til 38% transparent, hvilket giver mulighed for integration i forskellige miljøer
  • Kontrastforhold: Op til 150.000:1
  • Tilgængelige størrelser: 30” og 55”

Om det er til en eksklusiv flagship store, smykke- eller ur-forretning, bilforhandleren eller noget helt femte er vi sikre på, at de transparente OLED-skærme fra LG vil uforglemmelige oplevelser. Kontakt os gerne, hvis du vil have en præsentation af skærmene og en gennemgang af de utallige muligheder de giver.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat