Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Rally videobar fra Logitech

Alt-i-et-løsningen 'videobaren' har gjort sit indtog, og Logitech er nu kommet med deres bud.

Afsnit i artiklen

Den for mange kendte virksomhed Logitech har kastet sig over 'videobar'-markedet, og resultatet er ret vellykket. Deres videobarer kommer til at indgå i deres Rally-serie, som allerede er meget udbredt som videokonferenceløsning. De to lancerede videobarer, som bærer navnene 'Rally Bar Mini' og 'Rally Bar', er henholdsvis målrettet til små og til mellemstore mødelokaler.

Læs mere om hvorfor vi synes Rally Bar og Rally Bar Mini er nogle spændende produkter nedenfor.

Kameraet flytter sig

Da Logitech lancerede deres videobarer Rally Bar og Rally Bar Mini, var et af de spændende emner kameraet i videobaren. Dels har Logitech gjort meget ud af at lave et kamera i høj kvalitet, og har givet det den fornødne plads, det nu måtte kræve.

Men derudover er kameraet Pan Tilt Zoom-kamera (ofte blot forkortet PTZ), som betyder at kameraet kan bevæge sig og fysisk pege i den retning, det bedst giver mening. På den måde adskiller det sig fra mange andre videobarer på markedet.

På Rally Bar er der et 5x optisk zoom kamera, som ikke er at sidestille med digital zoom.

Som det fremgår gør dette naturligvis en billedkvalitetsmæssig forskel.

Flere farver

Videobaren har udover et interessant og gedigent design også mulighed for to farver: sort (graphite grey) og hvid. På den måde er der større mulighed for, at den passer ind i omgivelserne - eksempelvis på en hvid væg.

Den mulighed er også gældende for eventuelt tilføjede tilslutningsmikrofoner. På Logitechs tilslutningsmikrofoner er der endvidere blevet mulighed for, også at kunne loftmontere disse, hvor netop en hvid model typisk vil give rigtig god mening.

Intelligent videobar

Ved siden af kameraet på videobaren kan du se en lille censor. Dens formål er at aflæse hvor mange, der benytter lokalet. På den måde kan du få opgørelser over hvor meget mødelokalet bruges, samt hvor mange der bruger det.

Det kan blandt andet være rigtig nyttigt, hvis du for eksempel står med et mødelokale til 12 personer, der aldrig benyttes af mere end 4 personer. Så kan det måske give flere muligheder at inddele det pågældende mødelokale i to mindre.

Stor fleksibilitet

Du kan selv vælge om du ønsker at bruge videobaren som en "BYOM"-løsning, hvor du tilslutter din egen computer, eller som en selvkørende enhed ("appliance mode"). På den måde gør det det også lettere, hvis du senere finder ud af, at I ønsker at overgå til 'appliance mode', hvor brugerne ikke selv skal tilslutte en computer.

Rally Bar og Rally Bar Mini er selvfølgelig Teams- og Zoom-certificeret. Derudover er det også muligt at åbne op for møder på tværs af videomøde-platforme med Pexip.

Hør mere om Rally Bar

Rally Bar er allerede klar på markedet nu her, mens Rally Bar Mini bliver det i løbet af foråret 2021. Vil du høre mere om Rally Bar eller er du interesseret i en demonstration, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat